Multifruit vlaai

€ 14,95 excl. verzendkosten € 4,25
  • Compleet bakpakket
  • Bezorgd in je brievenbus
  • Zelf vers fruit toevoegen
30 - 40 minuten


Bestel deze vlaai Vandaag besteld, zaterdag in huis

De Artvlaai-pakketten ontvang je per post in de brievenbus. Je hoeft dus niet thuis te blijven om het pakket in ontvangst te nemen!

Eenvoudig zelf bakken
Duidelijke (video)instructie
Leuk voor het hele gezin

Vlaaivragen

Zijn er meer vlaaismaken mogelijk?

Er zijn zeker meer vlaaismaken mogelijk. Informeer en vul hier het formulier in voor meer mogelijkheden.

Heeft de vlaai het originele Limburgse vlaaiformaat?

Vlaaien worden in diverse maten en diktes gemaakt. Het Artvlaai-formaat past net door de brievenbus en komt overeen met een ¾ vlaai.

Hoe lang kan ik het Artvlaai-pakket bewaren?

In de doos vind je op de verpakking van de verschillende ingrediënten de houdbaarheidsdatum en de bewaartips.

Wie maakt deze Artvlaai-pakketten?

Het deeg wordt in de ambachtelijk bakkerij van Ard Gerards bereid. De overige ingrediënten zijn echte bakkers ingrediënten en deze worden verpakt door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt onder andere werkzaam bij zorg- en leerbakkerij Ard.

Waar kan ik de voedingsinformatie vinden?

Op de etiketten van de verpakkingen in de doos staat de voedingsinformatie. Op de website staat per vlaai ook de voedingsinformatie aangegeven.


  • Voedingsinformatie
  • Voedingswaarde

Alle ingrediënten zijn met aandacht geselecteerd. Onderstaand de ingrediënten die we toepassen:

Deeg:

tarwebloem, basterdsuiker (suiker, invertsuikerstroop), margarine (plantaardige oliën en vetten (palm, koolzaad, zonnebloem), water, emulgatoren (lecithinen, mono- en diglyceriden van vetzuren), zout, citroensap, natuurlijk aroma), water, rijsmiddel (natriumcarbonaten), antiklontermiddel (magnesiumstearaat).

 

Gelei:

water, glucosestroop, suiker, geleermiddelen (pectinen, carrageen), voedingszuur (citroenzuur), conserveermiddel (kaliumsorbaat), zuurteregelaar (kaliumcitraten, calciumchloride), natuurlijk aroma.

 

Banketbakkersroom:

suiker, gemodificeerd zetmeel (aardappel), 5% volle melkpoeder, 5% magere melkpoeder, stabilisatoren (calciumacetaat, tetranatriumdifosfaat, dinatriumdifosfaat), gedroogde glucosestroop, plantaardige olie (kokos), plantaardig vet (palmpit), volledig gehard plantaardig vet (palmpit), emulgatoren (mono- en diglyceriden van vetzuren, veresterd met azijnzuur, mono- en diglyceriden van vetzuren), zout, melkeiwit, kleurstoffen (bèta-caroteen, annatto norbixine), aroma's (bevat melk).

 

Witte Vlokken:

Ingrediënten: suiker, cacaoboter, volle melkpoeder, lactose, emulgator (lecithinen / soja), natuurlijk vanille aroma.

Deeg

Voedingswaarde per 100 g
Energie 1661 kJ / 396 kcal
Vetten 16 g
waarvan verzadigde vetzuren 7 g
Koolhydraten 57 g
waarvan suikers 26 g
Eiwitten 6,3 g
Zout 2,4 g

Gelei

Voedingswaarde per 100 g
Energie 796 kJ / 188 kcal
Vetten 0 g
waarvan verzadigde vetzuren 0 g
Koolhydraten 46 g
waarvan suikers 40 g
Eiwitten 0 g
Zout 0,11 g

Banketbakkersroom

Voedingswaarde per 100 g
Energie 1689 kJ / 398 kcal
Vetten 3,1 g
waarvan verzadigde vetzuren 2,5 g
Koolhydraten 89 g
waarvan suikers 63 g
Eiwitten 3,2 g
Zout 1,0 g

Vlokken

Voedingswaarde per 100 g
Energie 2284 kJ / 546 kcal
Vetten 31 g
waarvan verzadigde vetzuren 19 g
Koolhydraten 63 g
waarvan suikers 63 g
Eiwitten 3,8 g
Zout 0,13 g

Instructievideo

Voor de gelegenheidsbakker